torstai 8. joulukuuta 2011

Paljon iloa ikkunoista!

Tähän väliin todiste putkarin visiitistä tontilla.


 Lattiavalusta ehti kulua reipas viikko ja alakerran lattia sai betonisen peitteen. Odotus oli kova, kun vihdoin pääsi kävelemään lähestulkoon lopulliselle lattialle. Mutta yllättävän vähän se ilahdutti. Kellari tuntui vain enemmän punkkerilta. Asiat tuntuivat saavan ihan uuden käänteen kun eilen tontilla pitkään lojuneet alakerran ikkunat ja yläkerran parvekeovet löysivät tiensä pienen avustuksen varjolla (omin voimin olisivat jääneet pihalle vielä pitemmäksi aikaa) paikalleen. Hitsit alakerta alkoi kerrasta tuntua talolta!
 Jos ulkona paistaisi edes yhtään, niin voisi sanoa, että valo tuli punkkeriin, mutta onneksi syksy ja talvi on ollut enemmäkseen lämmin ja märkä. Oli pakko ottaa vielä muutama musta kuva julkisivusta ja tuntuu, että ikkunoiden kanssa taisi vähän lähteä lapanen kädestä. Onneksi yläkertaan tulee vielä kaide paikalleen joten seinä ei näytä pelkältä ikkunalta.

Tänään ja eilen putkari on laittanut lattialämmitysputkia yläkertaan ja tiistaina on valun vuoro. Sitten alkaa raksuttamaan kello, että ehkä kahdeksan viikon päästään laittamaan lattiapintoja viimeiseen uskoon. Paljon pitää siihen mennessä tapahtua, mutta ikkunoista tuli kyllä taas uutta puhtia projektiin.

Ei kommentteja: