perjantai 17. kesäkuuta 2011

Lupa rakentaa!!

Nyt kyllä täytyy ihailla ja ihmetellä Sipoon toimintaa. Rakennuslupa alle kahdessa viikossa! Eihän tässä ehtinyt edes kissaa sanomaan ja nyt pitäisi jo ihan tosissaan olla rakentamassa. Kääk! Mitähän tässä seuraavaksi? Varmaankin kahden viikon päästä alkaa armoton risusavotta ja väliaika suunnitellaan lisää ja vähän enemmän. Oma asunto on vielä myymättä ja se kieltämättä lisää vähän elämisen tuskaa. Toivottavasti joku löytäisi tästä oman rakkaan kodin piakkoin.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Hulinaa 24/7

Tuntuu, että on vaikea pysyä perässä siinä mitä kaikkea tapahtuu. Papereita siirtyi Sipoon arvioitavaksi tiistaina. Samalla päätöksen saivat talon sijoittelu ja pohjien hionta. Se on nyt siinä. Samalla starttasi toden teolla suunnittelu. Valaistusta, sähköä, lvi:tä... Pakko vetää henkä ja miettiä mitä sitä oikein haluaa. Vielä kun me ollaan miehen kanssa aivan kaikista asiosta aivan eri mieltä ja kumpikin vielä riittävän jääräpäisiä pitämään kantansa. Kompromissien tekoa tämä projekti tulee takuulla kasvattamaan.

Jännintä oli laittaa oma rakas kotikolo myyntiin ja tänään kävikin muutama katsomassa jo ennen sunnuntain näyttöä. No vielä ei kauppoja tullut, mutta ihan niin helpoksi en tuota odottanutkaan :) Ikävä tulee, mutta aikansa kutakin. Tässä on kuitenkin jo neljä vuotta katsottu elämän menoa, joten eiköhän se ole uusien tuulien aika. Uudet tuulet puhaltavatkin jo postilaatikossa kun Kannustalo oli muistanut meitä laskulla ja rakennuskansiolla. Joka tietysti jäi postiin odottamaan noutajaa, mutta laskun piti tietenkin mahtua todella nätisti postilaatikostamme sisään. No tällaisiin posteihin on paras kai totutella. Mutta siis mikäs tässä säässä on muuta kuin odotella touhun alkua ja nautiskella.